Del 29-06-2020 al 31-07-2020
Tarragona Regió del coneixement, Carrer de l'Escorxador, s/n, Tarragona, Espanya
Organitzat per URV Divulga i Oficina de l'Estudiant
Telèfon de contacte: 977558191
En aquest taller les persones que hi assisteixin faran experiments que en principi no es considera que ho siguin, ja que cada dia s’utilitzen per cuinar. Experimentaran amb mató, fluids no newtonians, rehidratació de la pasta, acidificació per conserves, fermentacions, etc.
IMPORTANT: A la plana d'inscripció cal entrar les dades marcant l'opció “Vols gestionar la inscripció per a un tercer?” i després NO marcar l’opció “Vols que totes les comunicacions referents a les inscripcions s'enviïn únicament al correu del gestor?
Llegir més
La inscripció ha finalitzat.
jun '20
8
08:00 Obertura d'inscripcions
29
15:00 Data d'inici
jul '20
7
23:59 Tancament d'inscripcions
31
18:00 Data de finalització
Avís legal | Contacte Plataforma d'organització d'esdeveniments Symposium Copyright © 2024