Del 29-06-2020 al 31-07-2020
Tarragona Regió del coneixement, Carrer de l'Escorxador, s/n, Tarragona, Espanya
Organitzat per URV Divulga i Oficina de l'Estudiant
Telèfon de contacte: 977558191
En aquest taller ens introduirem en el món de l'anàlisi sensorial d'aliments i en la seva importància. Explicarem les aromes i els sabors de cada producte: formatge i vinagre. Després, farem una pràctica en què compararem diferents formatges i vinagres.
IMPORTANT: A la plana d'inscripció cal entrar les dades marcant l'opció “Vols gestionar la inscripció per a un tercer?” i després NO marcar l’opció “Vols que totes les comunicacions referents a les inscripcions s'enviïn únicament al correu del gestor?
Llegir més
La inscripció ha finalitzat.
jun '20
8
08:00 Obertura d'inscripcions
22
23:59 Tancament d'inscripcions
29
15:00 Data d'inici
jul '20
31
18:00 Data de finalització
Avís legal | Contacte Plataforma d'organització d'esdeveniments Symposium Copyright © 2025