El Hub FoodTech & Nutrition conjuntament amb la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial organitza la “Jornada sobre gestió de nous projectes al sector agroalimentari” el dimarts 17 d'octubre de 9:30h a 12:30h a la Facultat d'Economia i Empresa de la URV. Amb la col·laboració del Clúster TIC Catalunya Sud i la Universitat Rovira i Virgili i el suport de la Diputació de Tarragona i REDESSA.
La jornada serà moderada pel Mario Sánchez, divulgador científic i tecnòleg alimentari. (https://www.mariosanchez.es/)
Programa de la jornada:
9:15h. Acreditacions.
9:30h. Benvinguda a càrrec de la Vicerectora de Valorització del Coneixement, Transferència i Ocupabilitat de la URV, Ercília García.
9:40h. Novetats tecnològiques en l’àmbit de l’alimentació del futur.
- Pedro Álvarez Bretones, Founder Ivoro Ventures.
10:00h. Com s’afronten els reptes de l’alimentació del futur amb projectes des de la gran empresa.
- Santi Aliaga, CEO Zyrcular Foods.
10:20h. La innovació a les grans empreses. Conversa amb:
- Bernat Sebe, R+D Manager Borges International Group.
- Emili Anglès, Industry 4.0 Development Lead Kellanova.
- Víctor Rubio, Strategy and Innovation Director Maser Grup.
11:20h. Inversió agroalimentària, eines models i casos d’èxit.
- J. M. Cobo, CEO Tranxforma Food.
11:40h. Com començar a innovar des de 0.
- Joan Simó, director d’R+D d’Ametller Origen.
12:00h. Conclusions i cloenda.
12:10h. Coffee i networking.
*Es preveu torn de preguntes després de cada intervenció.