El Hub FoodTech & Nutrition conjuntament amb la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial reprenem l’activitat informant-vos que el dijous 21 de setembre de 9:15h a 12h es realitzarà, a firaReus Events, la “Jornada sobre nous models de negoci, innovació, emprenedoria, startups, tecnologia i tendències del sector agroalimentari”. Amb la col·laboració del Clúster TIC Catalunya Sud i la Universitat Rovira i Virgili.
La jornada serà moderada per Mario Sánchez, divulgador científic i tecnòleg alimentari (https://www.mariosanchez.es/)
Programa de la jornada (adjunt també a l’email):
9:15 h- Acreditacions
9:30 h- Benvinguda a càrrec de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita
9:35 h- “El food design com a motor d’innovació” a càrrec de Mariana Eidler, Food Design Lab Director (Elisava) i co-founder de Fork.
10:00 h- “La recuperació d’ingredients de valor afegit. El model de negoci d’Ingredalia”. Miguel Ángel Cubero, CEO d’Ingredalia, Startup guanyadora dels Premis Ingenia Startup.
10:20 h- “La proteïna, canvi de paradigma”. Conversa amb Jordi Calbet, CEO de Iberinsect i Mario Muñoz, CEO de MicroAlgae.
10:50 h- “Startups: la necessitat de la tecnologia i la innovació per a l’alimentació del futur”.
- Humbert Conti- CEO de Kensho
- Mayte Corbinos- CEO Amar81
- Víctor Manuel Sánchez- CEO Sorbos
11:30 h- “Recerca i transferència de la URV en l'àmbit del food sector”.
- Àngels Luque- Tècnica d’enllaç de la Unitat de Valorització de la FURV
- Blanca Santomás- Sales Manager a NT Sensors (spinoff URV)
11:50 h- Conclusions i cloenda
12:00 h- Cafè i networking
*Es preveu torn de preguntes després de cada intervenció.