20 abril 2024
Conferència
Congrés Internacional "Hacia la diligencia debida obligatoria en derechos humanos: propuestas regulatorias y lecciones aprendidas"
Data i hora
Dijous, 13 de juliol, 2023 - 09.00 h
Lloc
Sala de Juntes de la Facultat de Ciències Jurídiques (Campus Catalunya de la URV, Avinguda Catalunya, Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

El Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT) presenta el Congrés Internacional "Hacia la diligencia debida obligatoria en derechos humanos: propuestas regulatorias y lecciones aprendidas". 

La trobada està dirigida a tota la comunitat universitària, organitzacions socials i juristes. El seminari es desenvolupa en el marc del projecte d'investigació titulat "Les noves normes de deguda diligència obligatòria com a resposta per fer front a la violència que sofreixen les persones defensores dels drets humans i el medi ambient", finançat per l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP). 

El Congrés tindrà lloc durant els dies 13 i 14 de juliol. L'horari és el següent:

- 13 de juliol de 9:00 h a 19:00 h (CET) UTC +1 (Espanya)

- 14 de juliol de 9:00 h a 13:00 h (CET) UTC +1 (Espanya)

El Congrés estarà format per les següents taules temàtiques:   1. La proposta de Directiva sobre diligència deguda de les empreses en matèria de sostenibilitat 2. Les lleis de diligència deguda obligatòria en Europa 3. La proposta de llei de diligència deguda a Espanya 4. El Centre Català sobre Empreses i Drets Humans: una proposta alternativa a les lleis de diligència deguda 5. El procés de diligència deguda: perspectives pràctiques 6. Litigació estratègica i diligència deguda en drets humans

 Cal inscripció prèvia

Categoria i paraules clau
Societat i cultura
Compartir