26 March 2023
Visita
Visita guiada al jaciment de La Gessera de Caseres i activitat familiar
Date and time
Saturday, May 6 - 11:00 h
Place
Jaciment de La Gessera de Caseres, 43787, Tarragona Show map [+]
Description

El dissabte 6 de maig, a les 11:00 h hi ha programada una visita guiada al jaciment de la Gessera de Caseres i, a continuació, a les 12:00 h, tindrà lloc una activitat per a tota la família que porta per títol “Fem mitologia! Les aventures de Perseu" i que compta amb continguts i materials adaptats pedagògicament, com unes ulleres de realitat virtual i realitat augmentada per poder fer la visita més immersiva.

Aquesta activitat forma part d’un cicle d’activitats titulat Sota el mantell dels Estels organitzat pel Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia (GRESEPIA) de la Universitat Rovira i Virgili. El projecte orbita al voltant dels treballs arqueològics als jaciments protohistòrics de la Gessera (Caseres) i del Turó del Calvari (Vilalba dels Arcs), tots dos a la comarca de la Terra Alta. 

El cicle d’activitats inclou una exposició, visites guiades, conferències, tastos de cervesa i vi, un concurs de fotografia i activitats per a tota la família. Totes les activitats són gratuïtes i podeu consultar-les aquí.

Organizer
Gresepia
Contact
Category and keywords
Reserch, Society & Culture, arqueologia, gresepia, Grup de recerca, jaciment
Share