20 abril 2024
Visita
Visita guiada i activitat familiar als jaciment de Vilalba dels Arcs i de Caseres
Data i hora
Dissabte, 20 de maig, 2023 - 11.30 h
Lloc
Jaciments del Turó del Calvari de Vilalba dels Arcs i de la Gessera de Caseres Mostrar mapa [+]
Descripció

El dissabte 20 de maig, a les 11:30 h, hi ha programada una visita guiada al jaciment del Turó del Calvari de Vilalba dels Arcs i, a les 12:00 h, una activitat per a tota la família que porta per títol “Fem mitologia! Les aventures de Perseu" i que compta amb continguts i materials adaptats pedagògicament, com unes ulleres de realitat virtual i realitat augmentada per poder fer la visita més immersiva.

El mateix dia a la tarda, tindrà lloc al jaciment la Gessera de Caseres una visita guiada a les 17:00 h i la mateixa activitat familiar a les 17:30h.

Aquestes activitats formen part d’un cicle d’activitats titulat Sota el mantell dels Estels organitzat pel Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia (GRESEPIA) de la Universitat Rovira i Virgili. El projecte orbita al voltant dels treballs arqueològics als jaciments protohistòrics de la Gessera (Caseres) i del Turó del Calvari (Vilalba dels Arcs), tots dos a la comarca de la Terra Alta. 

El cicle d’activitats inclou una exposició, visites guiades, conferències, tastos de cervesa i vi, un concurs de fotografia i activitats per a tota la família.

Organitzador
Gresepia
Contacte
Categoria i paraules clau
Recerca, Societat i cultura , arqueologia, gresepia, Grup de recerca, jaciment
Compartir