26 March 2023
Visita
Visita guiada i activitat familiar al jaciment del Turó del Calvari de Vilalba dels Arcs
Date and time
Saturday, May 20 - 11:00 h
Place
Turó del Calvari de Vilalba dels Arcs, 43782, Tarragona Show map [+]
Description

El dissabte 20 de maig, a les 11:00 h, hi ha programada una visita guiada al jaciment del Turó del Calvari de Vilalba dels Arcs i, a les 18:30 h, una activitat per a tota la família que porta per títol “Fem mitologia! Les aventures de Perseu" i que compta amb continguts i materials adaptats pedagògicament, com unes ulleres de realitat virtual i realitat augmentada per poder fer la visita més immersiva.

Aquesta activitat forma part d’un cicle d’activitats titulat Sota el mantell dels Estels organitzat pel Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia (GRESEPIA) de la Universitat Rovira i Virgili. El projecte orbita al voltant dels treballs arqueològics als jaciments protohistòrics de la Gessera (Caseres) i del Turó del Calvari (Vilalba dels Arcs), tots dos a la comarca de la Terra Alta. 

El cicle d’activitats inclou una exposició, visites guiades, conferències, tastos de cervesa i vi, un concurs de fotografia i activitats per a tota la família. Totes les activitats són gratuïtes i podeu consultar-les aquí.

Organizer
Gresepia
Contact
Category and keywords
Reserch, Society & Culture, arqueologia, gresepia, Grup de recerca, jaciment
Share