27 March 2023
Session
Recreació i observació de la posta de sol al jaciment del Turó del Calvari de Vilalba dels Arcs
Date and time
Friday, June 23 - 20:30 h
Place
Turó del Calvari de Vilalba dels Arcs, 43782, Tarragona Show map [+]
Description

El divendres 23 de juny, a les 20:30 h, al jaciment del Turó del Calvari de Vilalba dels Arcs, s’anunciarà el veredicte del concurs fotogràfic «Arqueoastronomia» i, a les 21:30 h, recreació i observació del fenomen astronòmic de la posta del Sol (ocàs del solstici d'estiu) al mateix jaciment. A continuació hi haurà un aperitiu i música que posarà el punt i final al cicle d’activitats Sota el mantell dels Estels.

Aquesta activitat forma part del cicle d’activitats organitzat pel Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia (GRESEPIA) de la Universitat Rovira i Virgili que porta per títol Sota el mantell dels Estels. El projecte orbita al voltant dels treballs arqueològics als jaciments protohistòrics de la Gessera (Caseres) i del Turó del Calvari (Vilalba dels Arcs), tots dos a la comarca de la Terra Alta. 

El cicle d’activitats inclou una exposició, visites guiades, conferències, tastos de cervesa i vi, un concurs de fotografia i activitats per a tota la família. Totes les activitats són gratuïtes i podeu consultar-les aquí.

Organizer
Gresepia
Contact
Category and keywords
Reserch, Society & Culture, arqueologia, gresepia, Grup de recerca, jaciment
Share