27 abril 2024
Jornades
XVI Jornada del Dia Mundial del Treball Social
Data i hora
Dijous, 16 de març, 2023 - 09.00 h
Lloc
Sala de Graus del campus Catalunya (Av. Catalunya, 35, 43002 Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

La Facultat de Ciències Jurídiques, el Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV i la Delegació de Tarragona del Col·legi presenten la XVI Jornada del Dia Mundial del Treball Social, que tindrà lloc el dijous 16 de març de 9 a 14 h a l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV. 

La matinal d’enguany té per títol "El Treball Social a debat: reflexions des de l'acadèmia i la professió." La jornada comptarà amb diferents conferències i una taula rodona on es debatrà sobre la situació actual dels Serveis Socials i els reptes de futur.

Com cada any, es pretén generar un espai de reflexió i debat adreçat a professionals de la intervenció social i educativa, professorat universitari, estudiants del Grau en Treball Social i del Grau en Educació Social i d’altres graus i postgraus. 

Per assistir, cal inscriure's al següent formulari. El programa i la informació sobre la jornada es pot consultar al web de la Facultat de Ciències Jurídiques.

 

Organitzador
Facultat de Ciències Jurídiques, Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV i Col·legi de Treball Social
Categoria i paraules clau
Docència
Compartir