31 March 2023
Journey
2a Trobada de Centres Innovadors a Tarragona
Date and time
Wednesday, March 1 - 08:30 h
Place
Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, campus Sescelades, Tarragona Show map [+]
Description

Està organitzada per la Xarxa Educativa DIM-EDU, la Universitat Rovira i Virgili i el grup ARGET (Applied Research Group in Education and Technology), la Societat Catalana de Pedagogia i l'Associació Espiral. Se celebra el dimecres 1 de març, de 8.30 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 a la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de l'Universitat Rovira i Virgili, entre la Sala d'Actes i diferents aules de la Facultat.

Es tracta d'una jornada híbrida, amb activitats presencials i activitats online adreçada als equips directius, coordinadors d'innovació i professors en general de tots els nivells, inspectors i gestors de l'Administració Educativa, i especialistes d'empreses del sector. Oberta també a estudiants de les Facultats d’Educació.

Les temàtiques que es tractaran són: Innovació/transformació educativa. Bones pràctiques TIC, robòtica educativa, STEAM. Intel·ligència Artificial. Competència Digital Docent. Educació en valors i ODS. Escacs educatius. Neuroeducació. Inclusivitat. Funció directiva i lideratge pedagògic.

Category and keywords
Science & Technology, Teaching
Share