26 March 2023
Session
Classe amb el cantautor i musicòleg Vicent Torrent. Aplicació didàctica per a Infantil i Primària
Date and time
Thursday, March 16 - 17:00 h
Place
Aula 117 del Campus Terres de l’Ebre de la URV (Av. Remolins, 13-15. Tortosa) Show map [+]
Description

Classe oberta a tota la comunitat universitària i públic en general sobre didàctica amb el musicòleg, cantautor i expert en música tradicional valenciana Vicent Torrent.


Una classe sobre l’aplicació didàctica per a Infantil i Primària durant la qual es coneixeran i cantaran cançons de Vicent Torrent i es presentaran propostes didàctiques musicals amb la seva música per a Primària. A més a més, els assistents podran interactuar o fer arribar al músic les consultes o comentaris que desitgin.


Vicent Torrent és un músic valencià de formació autodidacta i expert en música tradicional, conegut sobretot per la seva obra com a intèrpret de música tradicional. Ha format part dels grups musicals Equip València-folk (1968 a 1972) i AL TALL (1975-2013). Ha publicat dos discs propis Rosa perduda (1992) i Racons i cançons amb temes de la seua composició. El 1984 va crear la campanya escolar de recopilació de música tradicional valenciana Tallers de música popular i la col·lecció discogràfica Fonoteca de materials, entre d’altres, des de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana.
 

Organizer
Campus Terres de l'Ebre
Contact
Category and keywords
Society & Culture, didáctica, Música
Share