29 març 2024
Jornades
39es Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l'Ebre
Data i hora
Dijous, 2 de març, 2023 - 16.00 h
Lloc
Aula Magna del Campus Terres de l’Ebre de la URV (Av. Remolins, 13-15. Tortosa) Mostrar mapa [+]
Descripció

Els dies 2 i 3 de març se celebren al Campus Terres de l’Ebre de la URV les 39es Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre, que porten per títol “Aprendre a cuidar-se per cuidar millor”.  


Durant dos dies professionals sanitaris i especialistes en salut pública debatiran sobre la importància de les cures per poder cuidar millor. Entre les ponències es tractaran temes com la prevenció en la salut mental dels professionals de la salut, el benestar emocional o com gestionar l’estrès. 


Les Jornades estan dirigides als professionals sanitaris i estudiants, però qualsevol persona interessada amb el tema pot assistir-hi. La inscripció és gratuïta però és necessari realitzar-la prèviament a través de la pàgina web de l'Acadèmia.


Les jornades formatives estan organitzades per l’ Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de les Terres de l'Ebre, amb la col·laboració del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona, el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona i el Campus Terres de l’Ebre.
 

Organitzador
Campus Terres de l'Ebre
Contacte
Categoria i paraules clau
Salut, Jornades mèdiques, salut
Compartir