13 maig 2025
Diferenciació i comercialització del sector agroalimentari
Data i hora
Dilluns, 21 de novembre, 2022 - 11.00 h
Lloc
Rovira i Virgili University, Tortosa, Avinguda de Remolins, Tortosa, Espanya Mostrar mapa [+]
Descripció

La Càtedra d'Economia Local i Regional de la URV organitza, el pròxim dilluns, el workshop "Diferenciació i comercialització del sector agroalimentari". La jornada es podrà seguir a través d'MS Teams, en streaming, i comptarà amb una ponència i una taula rodona. 

La ponència anirà a càrrec del Dr. Manuel Parras Rosa, Catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universidad de Jaén. Es titularà "El sector de los aceites de oliva: Evolución y estrategias de futuro”. 

La taula rodona arribarà minuts després i comptarà amb la participació d'Isabel Violade, directora comercial i de marketing del CAT Tudela; Jaume Martí, director general de Sant Josep Vins, cooperativa Bot; Berta Ajenjo, sòcia d’Embotits Casolans de Plànoles; i Daniel Valls, Responsable de Cal Valls ECO. 

Trobareu tota la informació aquí: https://www.celirurv.com/sectoragroalimentari/

Organitzador
CELIR URV
Categoria i paraules clau
Economia i empresa
Compartir