26 abril 2024
Taller
Fem ciència… Experimenta!
Data i hora
Divendres, 18 de novembre, 2022 - 18.30 h
Lloc
Aula 107 de l’ETSEQ del Campus Sescelades de la URV (Av. Països Catalans, 26, 43007 Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

Sereu capaços de construir una font amb una ampolla de plàstic, fer ballar llenties, inflar un globus sense bufar o construir una làmpada de lava?

Aquest taller que s'emmarca en la Setmana de la Ciència 2022, parteix de quatre reptes científics per descobrir què és la densitat i com funciona una reacció àcid-base. A més, experimentareu amb la pressió i l'immiscibilitat dels líquids.

Per participar en el taller de forma presencial cal inscripció prèvia. Però també podreu seguir pas a pas els experiments des de casa via YouTube. En aquest cas, heu de fer la inscripció al taller per obtenir el llistat de tots els materials que es faran servir.

L'edat recomanada per participar al taller és de 6 a 12 anys i es recomana que hi hagi un adult present durant la realització dels experiments.

Un cop inscrits es facilitarà l'enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments.

A càrrec d’Eva Pocurull, professora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV i Barbara Vastenavond, del Departament d'Enginyeria Química de la URV.

Organitzador
Universitat Rovira i Virgili
Contacte
Categoria i paraules clau
Ciència i tecnologia
Compartir