2 April 2023
Course
Inaguració del XVII curs "Dones, Salut i Educació"
Date and time
Friday, October 14, 2022 - 18:30 h
Place
Ajuntament de Deltebre, Plaça 20 de Maig, Deltebre, Espanya Show map [+]
Description

El pròxim divendres, 14 d'octubre, tindrà lloc la sessió inaugural del XVII curs "Dones, Salut i Educació". El curs té l'objectiu de donar a conèixer, des d'una perspectiva científica i de gènere, temes relacionats amb els feminismes, la promoció de la salut i l'educació. 

La sessió inaugural es titula "Màgia i misteris a les Terres de l'Ebre" i anirà a càrrec de Sebastià d'Arbó, psicòleg, periodista expert en antropologia, escriptor, guionista i director de cinema. Totes les sessions se celebraran a l'Espai Polivalent Eliseo Vives de Deltebre, excepte les sessions d'avaluació i cloenda, que tindran lloc al campus Terres de l'Ebre de la URV. 

Els objectius són provocar debats sobre temes claus en matèria de desigualtats socials, fomentar la participació informada i l'autonomia en la presa de decisions sobre les cures de salut, promocionar salut i coeducació, reivindicar els drets de les dones, qüestionar la dominació masclista que exerceix la violència sobre les dones, animar dones i homes a rebutjar la visió androcèntrica del món i aquells rols de gènere que impedeix poder créixer com a persones humanes. 

Organizer
URV i Ajuntament de Deltebre
Category and keywords
Extended campus, Health, Society & Culture
Share