27 March 2023
Journey
Jornades Bicentenari Diputació de Tarragona
Date and time
Thursday, October 6, 2022 - 16:00 h
Place
Jornades Bicentenari Diputació de Tarragona (Carrer Santa Anna 8, Tarragona, Espanya) Show map [+]
Description

Aquest 2022 se celebren 200 anys de la formació de la primera Diputació provincial de Tarragona (25 de maig de 1822). Com a conseqüència de la decisió de les Corts, es van crear unes diputacions provincials que, en alguns casos, sorgirien de la divisió d'anteriors diputacions crea entre 1812 i 1814, com succeí amb les quatre diputacions catalanes creades a partir de la Diputació de Catalunya.

El professor Antoni Jordà Fernández, Catedràtic d'Història del Dret i de les Institucions del Departament de Dret Públic de la Universitat Rovira i Virgili, dirigeix i coordina les “Jornades Bicentenari Diputació de Tarragona" que es duen a terme els dies 6 i 7 d'octubre al Museu d'Art Modern de la Diputació.

La inauguració de les jornades anirà a càrrec de Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, i la cloenda a càrrec de Quim Nin, vicepresident de la Diputació.

En cas que no hi pugueu assistir presencialment, les podreu seguir a través del canal YouTube de la Diputació des d'aquest enllaç. www.youtube.com/diputaciodetarragona

Category and keywords
Society & Culture
Share