24 March 2023
Presentation
RAW'21. The city foreseen
Date and time
Wednesday, September 28, 2022 - 16:00 h
Place
Cal Massó, carrer de Pròsper de Bofarull, Reus Show map [+]
Description

El Reus Architecture & Urban Design International Workshop culmina aquesta setmana l’edició 2021 i engega l’edició 2023 amb unes jornades de presentació pública del llibre “RAW'21. The city foreseen" i el seminari i presentació de “RAW'23. The linked city".

El dimecres, 28 de setembre es presenta el llibre RAW'21. The city foreseen. El volum recull les reflexions que es van obrir al RAW'21 a l'entorn de tres eixos: mobilitat i intermodalitat, emergència habitacional i patrimoni postindustrial. El taller reuneix arquitectes, urbanistes i estudiants de tres de les escoles d'arquitectura d'Europa (Genova, Lovaina i Zurich); així com la de la URV.

Durant l'acte de presentació del volum intervindran Noemí Llauradó, vicealcaldessa de Reus; Juan Antonio Duro, vicerector d'Economia, lnfraestructures i Relacions lnstitucionals URV; Marina Berasategui, regidora de Mobilitat i Urbanisme; Ton Salvadó, coordinador-gerent de Serveis Territorials de l’Ajuntament de Reus; Roger Miralles, director Escota d'Arquitectura de Reus; Arturo Frediani, Jordi Sarda i Josep Maria Solé, coordinadors RAW'21 i editors del llibre; Ana Romeo, Cinta Plana i Juan Manuel Zaguirre, Ajuntament de Reus i estudiants participants.

Pel que fa a les jornades, obertes al conjunt de la ciutadania, tenen lloc els dies 28 i 30 de setembre, de 16:00 a 19:00h, a cal Massó.

El Workshop és organitzat per l’Ajuntament de Reus i l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la URV, amb la col·laboració de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya i s’emmarca en les activitats del Pla Estratègic Reus Horitzó 32. RAW és un think tank internacional d'anàlisi i propostes per a la transformació de la ciutat.

Organizer
Ajuntament de Reus i Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la URV
Contact
Category and keywords
Society & Culture
Share