2 April 2023
Exhibition
Exposició Castells i Ciència
Date and time
Monday, September 5, 2022 - 09:00 h
Place
Plaza Corsini, Tarragona, Espanya Show map [+]
Description

L'exposició mostra, a través de cartells visuals i vinils, la relació de diferents disciplines científiques amb el fet casteller.

La iniciativa s’emmarca en el projecte Castells de Ciència, que impulsa la Unitat de Comunicació de la Ciència de la URV, i és la primera de les activitats divulgatives prèvies de la Nit Europea de la Recerca, que el dia 30 de setembre celebrarà l’acte central amb la fira de tallers a la plaça Corsini de Tarragona. La mostra es pot visitar fins el 3 d'octubre al Mercat Central de Tarragona.

El projecte Castells de Ciència és una iniciativa impulsada per la Unitat de Comunicació de la Ciència de la URV (ComCiència) i la Càtedra per a l’Estudi del Fet Casteller de la Universitat amb la que es vol fer divulgació científica a partir d’un fenomen cultural, multitudinari, arrelat al territori i reconegut tradicionalment, com són els castells. La iniciativa està finançada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i l’empresa Repsol i té la col·laboració dels ajuntaments de Tarragona, Reus i Valls.

 

Organizer
Unitat de Comunicació de la Ciència (UCC+I) de la URV i Càtedra per a l'Estudi del Fet Casteller (URV)
Category and keywords
Reserch, Divulgació Científica
Share