24 March 2023
Concert
Acció musical Lament 2002
Date and time
Monday, May 30, 2022 - 19:30 h
Place
Aula Magna (Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, carrer de Montalegre, Barcelona) Show map [+]
Description

Els estudiants del Taller de Creació del Màster Interuniversitari en Música com a Art Interdisciplinària presenten públicament els experiments creatius. Aquests treballs finals tenen un fil conductor: el lament. 

La proposta que presenten els estudiants del curs 2021-2022 gira a l’entorn de la melangia, la histèria, la fosca i la violència. Fa  dialogar la creació vocal i instrumental amb un cor  pensat, a mode de cor grec, per amplificar la paraula convertida en motiu sonor o el motiu sonor convertit en paraula, per una banda; a mode  d’ enllaç i coixí entre les diferents propostes, per l’altra. Parla també de solituds a través de la dansa, i del rebuig i la indiferència. I ens mostra com, a través de la composició musical, podem donar vida a les ombres. 

Els professors de la URV Maria Rosa Tamarit i Jesús Carruesco imparteixen l'assignatura Tallers de Creació conjuntament amb professorat de l'Esmuc.

Organizer
URV, Esmuc i UB
Category and keywords
Society & Culture
Share