27 March 2023
Presentation
Presentació del llibre "Història de vida de Mari Chordà"
Date and time
Saturday, May 21, 2022 - 19:00 h
Place
Casino Recreatiu i Instructiu, Carrer Major, Amposta, Espanya Show map [+]
Description

El llibre Història de vida de Mari Chordà (Publicacions URV i Universitat de Barcelona, 2022) és obra de l'artista i doctora Núria Gil Duran. La història de vida de Chordà (Amposta, 1942) representa una aportació per a l’àmbit històric i social, com a activista feminista; per a l’àmbit literari, com a editora i poeta; i per a l’àmbit artístic, per la gran aportació al món visual i plàstic que ha realitzat i se li ha reconegut a museus i centres d’art nacionals i internacionals.

La vida de l’artista va intrínsecament lligada a una nova etapa política representativa de grans canvis de pensament ideològic i sociològic i també a la reflexió sobre la diversitat i la inclusió de dones i homes de totes les generacions. La publicació pretén ser un donanatge, en commemoració del seu 80è aniversari.

L'acte anirà a càrrec del Sr. Adam Tomàs, alcalde d'Amposta, i comptarà també amb la presència de l'autora. Per altra banda, Mari Chordà recitarà el seu poemari, amb acompanyament de Rodri a la guitarra.

 

Organizer
Publicacions URV
Category and keywords
Society & Culture
Share