19 abril 2024
Jornades
III Jornada d’Innovació en la Intervenció Social i Educativa: Intervenció en contextos de violència i promoció del la cultura de pau
Data i hora
Dimecres, 25 de maig, 2022 - 09.30 h
Lloc
Campus Cataluña URV, Avinguda Catalunya, 35, Tarragona, Espanya Mostrar mapa [+]
Descripció

«III Jornada d’Innovació en la Intervenció Social i Educativa: Intervenció en contextos de violència i promoció del la cultura de pau», que tindrà lloc el dimecres 25 de maig de 2022, en format virtual, de 9.30h a 13.30h.

La violència ha estat sempre present en la història de la humanitat i en les diferents societats i cultures, tant en l’àmbit públic com privat. Un dels problemes principals a l'hora d'analitzar-la és la complexitat elevada i les múltiples manifestacions. Es parteix de la idea que un acte de violència constitueix una vulneració dels drets humans i un atac a les llibertats fonamentals de les persones. Per afrontar-la, és primordial crear i consolidar una «cultura de pau» que ajudi a prevenir la violència i a enfortir relacions basades en el respecte mutu i l'aprenentatge a través de respostes socioeducatives integrals. En aquesta jornada se tractarà aquesta realitat des de l’anàlisi d’estratègies d’intervenció multifocals i interdisciplinàries, a més es presentarà els projectes i experiències desenvolupades al nostre territori que permetran conèixer i debatre sobre el potencial de la recerca i la intervenció socioeducativa a l'hora de produir impacte i transformació social.

Per a més informació, podeu consultar el programa adjunt o clicar a l'enllaç de la jornada: web dafits

Organitzador
Máster en Innovación en la Intervención Social y Educativa
Categoria i paraules clau
Doctorat, Docència, Portada URV, Recerca, Societat i cultura
Compartir