29 març 2024
Sessió
Activitat lúdico informativa sobre l'estudi CORAL
Data i hora
Divendres, 22 d'abril, 2022 - 18.00 h
Lloc
Teatre Auditori Casal Riudomenc, Carrer Sant Jaume, 2, Riudoms, Espanya Mostrar mapa [+]
Descripció

Amb motiu dels tres anys de l'inici de l'estudi CORALS, s'organitza aquesta activitat lúdico informativa oberta a tothom per agrair als infants que han col·laborat amb l'estudi i les seves famílies la participació en aquesta recerca i per convidar a d'altres persones a formar-hi part.

Durant la jornada s'explicaran els resultats preliminars de l'estudi i s'hi han organtizat jocs i sorpreses per als assistents, a més d'un photocall on es podran fer fotografies amb les mascotes de l'estudi.

CORALS és un estudi observacional impulsat per un grup investigador de la Unitat de Nutrició Humana i la Unitat de Pediatria de la URV i de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) que estudia els factors de risc que poden determinar l'obesitat infantil. Per participar a l'estudi cal fer una visita a nual on es fa un seguiment de l'alimentació, l'activitat física, les hores de son i l'estil de vida de nens i nenes, entre d'altres factors.

La participació en aquesta activitat no només és per aquelles famílies que ja formen part de l’estudi, sinó que hi estan convidades totes les famílies amb nenes i nenes de 3 a 6 anys que s'hi vulguin afegir o informar-se.

Cal confirmar assistència a coral.urv@corals.es o al telèfon 657976698.

Categoria i paraules clau
Recerca
Compartir