31 March 2023
Session
Celebració a Tarragona dels 50 anys dels estudis universitaris a Tarragona i els 30 anys del naixement de la URV
Date and time
Thursday, March 31, 2022 - 12:00 h
Place
Palau Firal i de Congressos, Tarragona Show map [+]
Description

Aquest curs la Universitat Rovira i Virgili celebra els 50 anys de la recuperació dels estudis de Filosofia i Lletres i de Química a Tarragona, i els 30 anys des que el Parlament de Catalunya va aprovar la creació de la URV. La Universitat ho commemora amb un acte conjunt amb l'Ajuntament de Tarragona per visibilitzar la relació estreta entre la Universitat i el territori més proper, representada per membres de la societat civil, política i econòmica.

Durant l'acte es projectarà "La URV peça a peça", un audiovisual que presenta la història de la Universitat a les comarques de Tarragona, primer Universitas Tarraconensis i després Universitat Rovira i Virgili, des del segle XVI fins l’actualitat, narrada en primera persona, i també el vídeo Universitat viva. Commemoració dels 50/30 aniversari de la URV, realitzat per l'Ajuntament de Tarragona.

Es lliuraran reconeixements als equips directius dels centres ubicats a la ciutat i a les empreses que col·laboren amb la Universitat per la seva implicació en l'ocupabilitat dels estudiants.

Intervindran Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat; Pau Ricomà, alcalde de Tarragona; María José Figueras Salvat, rectora de la URV, i Joan Martí i Castell, president de la Comissió Gestora i primer rector de la URV.

En cas de voler assistir-hi, cal confirmar-ho abans del 29 de març al telèfon 977 55 80 04 o a l'adreça electrònica secpr@urv.cat.

Organizer
Universitat Rovira i Virgili
Contact
Category and keywords
Institution
Share