31 March 2023
Session
Celebració a Reus dels 50 anys dels estudis universitaris a Tarragona i els 30 anys del naixement de la URV
Date and time
Tuesday, March 15, 2022 - 12:00 h
Place
Sala Foyer Marià Fortuny (firaReusEvents, Avinguda de Bellissens, 40, Reus) Show map [+]
Description

Aquest curs la Universitat Rovira i Virgili celebra els 50 anys de la recuperació dels estudis de Filosofia i Lletres i de Química a Tarragona, i els 30 anys des que el Parlament de Catalunya va aprovar la creació de la URV. La Universitat ho commemora amb un acte conjunt amb l'Ajuntament de Reus per visibilitzar la relació estreta entre la Universitat i el territori més proper, representada per membres de la societat civil, política i econòmica.

Durant l'acte es projectarà "La URV peça a peça", un audiovisual que presenta la història de la Universitat a les comarques de Tarragona, primer Universitas Tarraconensis i després Universitat Rovira i Virgili, des del segle XVI fins l’actualitat, narrada en primera persona.

Es lliuraran reconeixements als degans que han tingut les facultats de Medicina i Ciències de la Salut i d'Economia i Empresa, els directors de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura des de la seva creació, i els directors i directores dels corresponents departaments. A més a més, diversos testimonis de la societat civil de Reus explicaran la seva vinculació amb la Universitat.

Intervindran també Carles Pellicer Punyed, alcade de Reus, i María José Figueras Salvat, rectora de la URV.

Organizer
Universitat Rovira i Virgili
Contact
Category and keywords
Institution
Share