16 abril 2024
Exposició
Quan parles fas màgia
Data i hora
Dilluns, 14 de març, 2022 - 09.00 h
Lloc
Vestíbul del centre (Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV, Reus) Mostrar mapa [+]
Descripció

Fins al 14 d'abril els estudiants i el personal de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV podran veure al vestíbul del centre  l'exposició “Quan parles fas màgia”, una mostra que forma part de la campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que du el mateix nom i que a través de la metàfora de la màgia destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen.

Organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus i per la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, i amb la col·laboració del Servei Lingüístic de la URV, l’exposició produïda per la Direcció General de Política Lingüística vol convidar tant voluntaris com aprenents a participar en aquesta experiència màgica i a sumar-se a les més de 150.000 parelles lingüístiques a què va arribar el Voluntariat per la Llengua el 2020, malgrat que la pandèmia va limitar les trobades presencials.

El Voluntariat per la Llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El VxL facilita la conversa en català a persones amb coneixements bàsics de la llengua que necessiten practicar-la per adquirir fluïdesa (aprenents) amb persones que la parlen (voluntaris). Els interessats s'hi poden inscriure directament al web www.vxl.cat o poden demanar-ne més informació al Centre de Normalització Lingüística de Reus, a vxl.reus@cpnl.cat o al 634 740 079.

Organitzador
Direcció General de Política Lingüística
Categoria i paraules clau
Llengües
Compartir