26 March 2023
Exhibition
Quan parles fas màgia
Date and time
Monday, February 14, 2022 - 09:00 h
Place
Vestíbul de la Facultat d'Economia i Empresa (Campus Bellissens URV, Avinguda de la Universitat, Reus) Show map [+]
Description

Fins a l'11 de març els estudiants i el personal de la Facultat d'Economia i Empresa de la URV podran veure al vestíbul del centre  l'exposició “Quan parles fas màgia”, una mostra que forma part de la campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que du el mateix nom i que a través de la metàfora de la màgia destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen.

Organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus i per la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, i amb la col·laboració del Servei Lingüístic de la URV, l’exposició produïda per la Direcció General de Política Lingüística vol convidar tant voluntaris com aprenents a participar en aquesta experiència màgica i a sumar-se a les més de 150.000 parelles lingüístiques a què va arribar el Voluntariat per la Llengua el 2020, malgrat que la pandèmia va limitar les trobades presencials.

Després d’aquesta ubicació, l’exposició es podrà veure a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, concretament del 14 de març al 7 d’abril.

El Voluntariat per la Llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El VxL facilita la conversa en català a persones amb coneixements bàsics de la llengua que necessiten practicar-la per adquirir fluïdesa (aprenents) amb persones que la parlen (voluntaris). Els interessats s'hi poden inscriure directament al web www.vxl.cat o poden demanar-ne més informació al Centre de Normalització Lingüística de Reus, a vxl.reus@cpnl.cat o al 634 740 079.

Organizer
Direcció General de Política Lingüística
Category and keywords
Language Service
Share