26 March 2023
Session
5è Fòrum d’Inversió CAT SUD
Date and time
Thursday, March 24, 2022 - 09:00 h
Place
Centre de fires i convencions de firaReus Events, Avinguda de Bellissens, 40, Reus Show map [+]
Description

El 5è Fòrum d’Inversió CAT SUD és un espai de trobada entre persones emprenedores que cerquen finançament per al seu projecte empresarial i possibles inversors.

Cal recordar que la fase d’inscripció de projectes es va tancar el 15 de desembre. Un cop seleccionats els projectes, els dies previs al Fòrum, els finalistes rebran assessorament específic i es formaran per tal de presentar el seu projecte davant dels potencials inversors i per perfeccionar les seves habilitats comunicatives.

Al llarg de la jornada del 24 de març es donaran a conèixer les idees de negoci que han estat seleccionades tenint en compte el seu potencial de creixement i viabilitat econòmica. Poden optar-hi tots aquells projectes constituïts en els darrers 5 anys i amb seu social a Catalunya.

També es donaran a conèixer els casos d'èxit d'Ebredrone, Iberinsect i Creatsens Health.

El Fòrum d'Inversió CAT SUD va néixer per facilitar el procés de cerca de finançament per a projectes empresarials, i d'aquesta manera potenciar l'emprenedoria al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. A més, pretén posicionar aquest territori com un espai de lideratge per atraure talent i amb potencial per impulsar alternatives empresarials.

Aquesta cita s’organitza un any més de manera conjunta per la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, l'Agència per a la competitivitat a l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) i la Universitat Rovira i Virgili.

El programa es pot consultar al web d'ACCIÓ, on també cal fer la inscripció.

Organizer
Diputació de Tarragona, Ajuntament de Tarragona, Ajuntament de Reus, Agència per a la competitivitat a l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) i Universitat Rovira i Virgili
Contact
Category and keywords
Business & Economy
Share