31 March 2023
Conference
Els impactes distributius de la transició energètica, per Mar Reguant
Date and time
Thursday, February 3, 2022 - 10:00 h
Place
Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa (Campus Bellissens URV, Avinguda de la Universitat, Reus, Espanya) Show map [+]
Description

El desè Workshop sobre economia pública i industrial del centre de recerca ECO-SOS compta amb Mar Reguant, investigadora de la Universitat de Northwestern, com a ponent principal. Reguant és experta en el funcionament dels mercats elèctrics i les polítiques per a la transició energètica, que estudia mitjançant l'anàlisi de dades i la construcció de models computacionals.

És, entre d'altres, assessora del govern francès sobre el canvi climàtic i l'any 2020 va obtenir un ajut del Consell Europeu de Recerca (European Research Council, ERC) per estudiar la transició energètica amb tècniques d'aprenentatge automàtic (machine learning, en anglès). És doctora pel MIT, va ser professora a Stanford i a Toulouse School of Economics abans d'arribar a Northwestern, i ha rebut diversos premis, entre els quals el premi d'honor presidencial a joves investigadors als Estats Units i el premi a economista jove del Banc Sabadell el 2017.

El workshop té per objectiu que els estudiants de doctorat interactuïn amb altres joves acadèmics, postdoctorals i investigadors sèniors, en aquest cas l'investigadora Mar Reguant, per intercanviar experiències, idees de recerca, projectes en curs i futures activitats de recerca en els camps de l'organització industrial i l'economia pública.

Més informació, al web de l'ECO-SOS.

Organizer
Centre de recerca ECO-SOS de la URV
Contact
Category and keywords
Business & Economy
Share