26 March 2023
Journey
III Jornada XCD: decidim el futur de la Xarxa
Date and time
Thursday, January 20, 2022 - 18:00 h
Place
Aula Magna (Campus Catalunya, Avinguda Catalunya, Tarragona) Show map [+]
Description

La III Jornada de la Xarxa de Cooperació al desenvolupament del sud de Catalunya servirà perquè les entitats decideixin el futur de la xarxa. Des del març del 2019 l’Oficina de Compromís Social de la URV ha coordinat aquesta xarxa, que ha tingut com a objectiu fomentar la interlocució entre les entitats de cooperació i medi ambient del territori del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i l’Agència de Cooperació al Desenvolupament del sud de Catalunya.

L’acte comptarà amb la presència del director de la Direcció General de Cooperació i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Per part de la Universitat, les jornades seran inaugurades per Cori Camps, vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, i Susana Borràs, adjunta del vicerectorat, i moderades per Josep Alcoceba, tècnic responsable de la Xarxa.

En l’inici de l’acte s’entregarà el 6è número de la Revista XCD, Parlem de drets humans, un monogràfic sobre drets humans en el qual hi han col·laborat experts vinguts des de diferents àmbits: medi ambient, desarmament de la indústria, salut comunitària, dret a la ciutat, dret a l’habitatge. La revista ja es pot descarregar digitalment.

L’acte també es podrà seguir virtualment a través d'MS Teams.

Organizer
Oficina de Compromís Social
Category and keywords
Cooperation
Share