27 March 2023
Debate / Roundtable
De Tòquio a Reus
Date and time
Thursday, October 21, 2021 - 15:30 h
Place
Auditori de l'hospital (Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Avinguda del Doctor Josep Laporte, Reus) Show map [+]
Description

La inauguració de la tercera edició del Postgrau en Exercici Terapèutic, Prevenció i Readaptació de Lesions 2021-2022 de la Universitat Rovira i Virgili compta amb especialistes de la prevenció, rehabilitació i readaptació de lesions en l'àmbit olímpic i paralímpic, que debatran sobre la importància del paper de l'equip biomèdic en la lesió d'un esportista professional. 

Participaran en l'acte els següents professionals i un esportista paralímpic: 

- Silvia Treviño: espacialista en Medicina de l'Educació Física i l'Esport des de fa 25 anys, coordinadora de l'Àrea de BQ Salut de la Federació Catalana de Basquetbol, responsable de l'Àrea Biomèdica del Spar Girona, metgessa col·laboradora en Atletisme del Servei Mèdic del Comitè Paralímpic Espanyol.

- Jorge Canseco: fisioterapeuta, Màster en teràpia manual i fisioteràpia de l'esport. Fisioterapeuta del Comitè Paralímpic Espanyol en Atletisme adaptat des del 2012. Experiència en els Jocs Paralímpics de Londres 2012, Rio 2016 i Tokio 2021.

- Griselda Sirvent: especialitat en Medicina Física i Rehabilitació. Metgessa col·laboradora de la Reial Federació Espanyola de Natació a la secció de waterpolo (categories i equip sènior) i col·laboradora de la Federació Espanyola de Basquetbol (categories de formació). Experiència en els Jocs Olímpics de Tokio 2021, Mundials 2017 i 2019, Europeu 2018 i 2020. 

- Héctor Cabrera: esportista paralímpic especialitat en llançament de javelina. Nascut a la localitat d'Oliva, entrena i viu a Gandia amb motiu de la seva preparació per a París 2024. Cabrera va aconseguir el passat 2 de setembre, la medalla de bronze als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020. A més va ser subcampió del món al 2019 i campió d'europa al  2018.

Organizer
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
Category and keywords
Teaching
Share