28 març 2024
Jornades
I per què no parlar de suïcidi?
Data i hora
Dimarts, 19 d'octubre, 2021 - 09.00 h
Lloc
Aula Magna (Campus Catalunya de la URV, Avinguda Catalunya, Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

La jornada "I per què no parlar de suïcidi? Parlar per prevenir i ajudar" neix amb l'objectiu de trencar el tabú al voltant del suïcidi i parlar des de diferents vessants com són la prevenció i les particularitats del dol per suïcidi. 

La jornada compta amb tres ponències i una taula rodona:

"El sentit de la vida", per Francesc Torralba, director de la Càtedra Ethos d’ètica aplicada en la Universitat Ramon Llull.

"Es pot evitar l'inevitable?", per Andoni Anseán, psicòleg i president de la Fundació Espanyola per a la Prevenció del Suïcidi i de la Societat Espanyola de Suicidologia.

"Dols per suïcidi. Què els fa diferents?, per Mª Esther Gonzàlez, psicòloga clínica del Grup Regional de Treball sobre Prevenció del Suïcidi, constituït pel Servei de Salut de Castella la Manxa.

"L'experiència dels supervivents", taula rodona amb testimonis de supervivents, moderada per Cecilia Borrás, psicòloga i presidenta de DSAS (Després del Suïcidi – Associació de Supervivents).

La inscripció i l'accés al programa complet es pot trobar al web del Col·legi de Psicòlegs.

La jornada és en dos formats: presencial a l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, i en línia a través de la plataforma Zoom

Organitzador
Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya; Mémora Fundación i Oficina de Compromís Social de la URV
Contacte
Categoria i paraules clau
Salut
Compartir