29 març 2024
Debat / Taula rodona
Aurora celebrates languages
Data i hora
Dilluns, 27 de setembre, 2021 - 16.00 h
Lloc
Online (Universitat Rovira i Virgili) Mostrar mapa [+]
Descripció

El 26 de setembre és el Dia Europeu de les Llengües, proclamat pel Consell d'Europa amb el suport de la Unió Europea. Aquesta iniciativa pretén crear consciència sobre la importància de l'aprenentatge d'idiomes per a millorar el multilingüisme i el diàleg intercultural. D'altra banda, també té com a objectiu promoure la diversitat lingüística d'Europa i protegir el patrimoni lingüístic de la regió, així com fomentar l'aprenentatge permanent de llengües.

Per celebrar aquesta ocasió, el 27 de setembre (de les 16 a les 18 h), la xarxa d'universitats Aurora ha organitzat una taula rodona sobre el concepte de plurilingüisme i el seu paper dins de l'aliança.

L'acte acollirà les intervencions de la Giancarmine Bongo (equip de Plurilingüisme d'Aurora), l'Alma Ágústsdóttir (Presidenta dels Estudiants d'Aurora), i la Sophie Belanger (Unite!). Modera el Vicerector d'Internacionalització de la URV i Coordinador Institucional d'Aurora a la URV, el John Style.

Serà una trobada per reflexionar i promoure el plurilingüisme, i presentar propostes d'activitats d'ensenyament sobre aquest tema dins de les diferents institucions que conformen Aurora.


La reunió serà virtual i els participants hauran de registrar-se en el següent enllaç abans de les 16 h del 25 de setembre:
https://hj3khc5i55g.typeform.com/to/vPnvI5rv 

Organitzador
Aurora Alliance
Contacte
Categoria i paraules clau
Societat i cultura
Compartir