26 abril 2024
Conferència
Sant Joan i les festes del bon temps. Quan s’allarga el dia
Data i hora
Divendres, 18 de juny, 2021 - 19.00 h
Lloc
Aula Magna del Campus Terres de l'Ebre (Av. de Remolins, 13-15, 43500 Tortosa) Mostrar mapa [+]
Descripció

La conferència "Sant Joan i les festes del bon temps. Quan s’allarga el dia" emmarca i contextualitza l’exposició "La nit de Sant Joan", i anirà a càrrec de Josep Fornés, comissari de l’exposició, mestre, antropòleg i gestor cultural. Fornés reflexionara sobre com en la nit de Sant Joan s'experimenta una transgressió en l'espai liminar d'allò que és domèstic amb allò que és públic, on el carrer esdevé casa, on el terrat esdevé una part del carrer, però damunt de les cases de tothom.

L’exposició, produïda pel Museu Etnològic i de les Cultures del Món de Barcelona, s’inaugurarà en acabar la conferència, i l'actuació musical de Miquel Rullo, cantautor i estudiant del Campus Terres de l’Ebre, tancarà l'acte.

L’exposició es podrà visitar al vestíbul del Campus Terres de l’Ebre des del 18 de juny fins al 9 de setembre, en horari de dilluns a divendres, de 8 a 21h.

 

Organitzador
Campus Extens de la URV. Col·labora: Museu Etnològic i de Cultures del Món, Ajuntament de Tortosa, Diputació de Tarragona, Museu de l'Ebre
Categoria i paraules clau
Campus extens, Societat i cultura
Compartir