26 July 2021
Exhibition
Fotografia científica a les xarxes socials
Date and time
Monday, May 24 - 09:00 h
Place
Plaça de Corsini, Tarragona, Espanya Show map [+]
Description

L'exposició de fotografia científica a les xarxes socials mostra en més de 20 imatges la recerca que es fa a la URV des de diferents disciplines i punts de vista: general, microscòpic i covid19. Està formada per una selecció de les imatges que es van presentar al concurs #FotoRecercaURV2021, impulsat per la Unitat de Cultura Científica i la Innovació de la URV, ComCiència.

Per concursar-hi els i les participants havien de publicar a Twitter o Instagram fotografies amb l’etiqueta #FotoRecercaURV2021 que fessin referència a qualsevol disciplina científica i tècnica, tant relacionada amb les activitats d’investigació i innovació com amb la divulgació científica i les aplicacions tecnològiques.

L’exposició, que ha rebut el cofinançament de la Diputació de Tarragona i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), es mostra per tercer any al Mercat Central de Tarragona, amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom la recerca que es fa a la URV. Posteriorment recorrerà els diferents CRAI de la Universitat i centres cívics del territori.

Organizer
Unitat de Cultura Científica i la Innovació (ComCiència)
Category and keywords
Reserch, Divulgació Científica
Share