26 abril 2024
Exposició
Fotografia científica a les xarxes socials
Data i hora
Dilluns, 24 de maig, 2021 - 09.00 h
Lloc
Plaça de Corsini, Tarragona, Espanya Mostrar mapa [+]
Descripció

L'exposició de fotografia científica a les xarxes socials mostra en més de 20 imatges la recerca que es fa a la URV des de diferents disciplines i punts de vista: general, microscòpic i covid19. Està formada per una selecció de les imatges que es van presentar al concurs #FotoRecercaURV2021, impulsat per la Unitat de Cultura Científica i la Innovació de la URV, ComCiència.

Per concursar-hi els i les participants havien de publicar a Twitter o Instagram fotografies amb l’etiqueta #FotoRecercaURV2021 que fessin referència a qualsevol disciplina científica i tècnica, tant relacionada amb les activitats d’investigació i innovació com amb la divulgació científica i les aplicacions tecnològiques.

L’exposició, que ha rebut el cofinançament de la Diputació de Tarragona i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), es mostra per tercer any al Mercat Central de Tarragona, amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom la recerca que es fa a la URV. Posteriorment recorrerà els diferents CRAI de la Universitat i centres cívics del territori.

Organitzador
Unitat de Cultura Científica i la Innovació (ComCiència)
Categoria i paraules clau
Recerca, Divulgació Científica
Compartir