26 July 2021
Workshop
Fes de xef a casa i prepara un àpat deliciós seguint el mètode del plat!
Date and time
Friday, May 7 - 17:30 h
Place
Biblioteca Central Xavier Amorós. Carrer de l'Escorxador, 1, Reus, Espanya Show map [+]
Description

L'activitat  "Fes de xef a casa i prepara un àpat deliciós seguint el mètode del plat!" consta de diferents tallers pràctics d'educació nutricional per tal que nenes, nens de 6 a 12 anys i les seves famílies aprenguin a fer un àpat equilibrat guiant-se pel mètode del plat. Les investigadores del Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques de la URV Elisabet Llauradó i Judit Queral conduiran el taller. 

La iniciativa forma part del cicle "Mossegades de ciència", impulsat per la Unitat de Cultura Científica i Innovació de la URV (ComCiència) amb la Diputació de Tarragona. Amb aquest projecte es vol fer divulgació científica a través de la relació entre l’alimentació i la salut des de diferents disciplines de la mà d’investigadors i investigadores que fan recerca a la URV.

L'objectiu d'aquesta proposta és demostrar que la tradició gastronòmica, la forma com ens alimentem, quins productes mengem quan ho fem i com haurem de menjar en el futur tenen relació amb la nostra salut.

L'activitat serà presencial i a l'aire lliure i amb distància, mantenint totes les mesures de precaució davant la covid-19.

Per assistir-hi cal inscriure-s'hi prèviament enviant un correu electrònic la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus.

Organizer
ComCiència
Category and keywords
Health
Share