24 abril 2024
Exposició
Brakumo21: exposició de fotografia
Data i hora
Divendres, 23 d'abril, 2021 - 09.00 h
Lloc
Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau, Camí Pont del Diable, Tarragona, Espanya Mostrar mapa [+]
Descripció

Brakumo en esperanto vol dir abraçada.

La seu del Campus Extens de la URV a Tarragona arrenca aquest divendres 23 d’abril i fins l'11 de juliol al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, i amb motiu de Sant Jordi, l’exposició Brakumo21, una col·lecció de fotografies que tenen com a eix vertebrador les abraçades, després d’un any en el qual el contacte físic s’ha vist reduït a la mínima expressió per la COVID-19.

Les imatges recollides volen posar en valor la importància a les abraçades després d’un any de crisi sanitària i, a la vegada, transmetre als espectadors la fragilitat del cos, independentment del gènere, edat o raça.

Aquesta exposició ha estat dissenyada i creada per Paco Romero i Mon Feijóo, i està organitzada per la Xarxa de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració del Campus Extens de la URV i la Diputació de Tarragona. Es podrà visitar al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau fins l’11 de maig i posteriorment una petita selecció passarà per diferents equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona.

Categoria i paraules clau
Campus extens, Societat i cultura
Compartir