16 June 2021
Journey
Prácticas interseccionalidad. La atención a la salud afectivo-sexual desde un conocimiento transdisciplinar. Experiencias en Cataluña, Portugal e Italia
Date and time
Friday, May 7 - 09:00 h
Place
Description

Les Jornades d'atenció a la salut afectivo-sexual se celebraràn els dies 5,6 i 7 de maig. Cada dia es realitzaràn una sèrie de conferències amb una durada d'entre 45-60 minuts cadascuna. L'esdeveniment es durà a terme de forma virtual a través de la plataforma Teams. 

El dia 7 de maig comptarem amb les següents conferències: 

Gabriella Bianco, Psicòloga General Sanitaria i psicoterapèuta Gestalt, presentarà "La consulta de psicología perinatal en el contexto del trauma obstétrico" a les 9:00h. 

Emanuelle Pessa, investigadora a WHO Collaborating Centre in Trieste, presentarà "Quality of maternal and neonatal care during COVID-19 pandemic in Italy - preliminary data from Friuli Venezia Giulia Region (project IMAgINE)" a les 10:45h. 

Serena Brigidi, Departament de Antropolgia, Filosofia i Treball Social, presentarà "La importancia de la visión interseccional en la investigación, en la didáctica y la práctica" a les 12:30h.

Les persones interessades en assistir-hi s'han d'inscriure aquí

 

Category and keywords
Health
Share