26 July 2021
Journey
La atención a la salud afectivo-sexual desde un conocimiento transdisciplinar
Date and time
Thursday, May 6 - 10:00 h
Place
Description

Les Jornades d'atenció a la salut afectivo-sexual se celebraràn els dies 5,6 i 7 de maig. Cada dia es realitzaràn una sèrie de conferències amb una durada d'entre 45-60 minuts cadascuna. L'esdeveniment es durà a terme de forma virtual a través de la plataforma Teams. 

El dia 6 de maig comptarem amb les següents conferències: 

Patrizia Quattrocci, professora i investigadora a la Universitat d'Udine, presentarà " 'Seguridad' y 'respeto' durante el parto y el nacimiento. El aporte de las mujeres y las comadronas españolas e italianas desde un modelo de atención no medicalizado" a les 10:00h. 

Dulce Morgado, Sociòloga i investigadora del CIES - Iscte, presentarà "Parto y maternidad desde una perspectiva trasdisciplinar: Nascer.pt - Laboratorio de Estudios Sociales sobre el nacimiento" a les 10:00h. 

Catarina Barata, Doctoranda en Antropologia a l'Universitat de Lisboa, presentarà "Experiences of obstetric violence in Portugal: an ethnographic  perspective" a les 15:00h.

Susana Ferreiro, membre de l'actual Observatori de la violència obstètrica, presentarà "Aproximaciones al negacionismo de la violència obstétrica", a les 16:45h. 

Les persones interessades en assistir-hi s'han d'inscriure aquí

 
Category and keywords
Health
Share