17 abril 2024
Taller
Experimenta a casa
Data i hora
Divendres, 16 d'abril, 2021 - 19.00 h
Lloc
Descripció

Sabeu per què l’aigua oxigenada crea bombolles? O com identificar si una substància és un àcid o una base? I sabríeu crear un motor o reproduir un miratge? Aquests són alguns dels reptes que Eva Pocurull, professora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV, i Barbara Vastenavond, del Departament d’Enginyeria Química de la URV, us proposaran als tallers “Experimenta a casa”, organitzats pel programa Repte Exteprimenta amb el Campus Extens de la URV i  la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Aquest divendres, 16 d'abril, a les 19 h, es farà una connexió en streaming via YouTube des d’una aula del Campus Sescelades i les dues divulgadores científiques realitzaran cinc experiments pensats per a famílies amb nenes i nenes d'entre 10 i 15 anys. Durant una hora posareu el mètode científic en pràctica experimentant amb el pH, fent una reacció de descomposició, comprovant la refracció de la llum, i la força elèctrica i magnètica.

Cal fer una inscripció prèvia al taller via web per obtenir l’enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments (productes bàsics que tothom acostuma a tenir a casa). Entre experiment i experiment hi haurà la possibilitat de realitzar preguntes a través del xat.

Més info: https://www.repteexperimenta.cat/2021/experimenta-a-casa-iii-taller-dexperiments-en-streaming/

 

Categoria i paraules clau
Campus extens
Compartir