16 abril 2024
Online
Xerrada Alumni URV "Covid-19: reptes presents i futurs"
Data i hora
Dimecres, 7 d'abril, 2021 - 18.00 h
Lloc
Descripció

Vols conèixer la situació actual de la covid-19 i quin futur se’n preveu de la mà de tres experts en epidemiologia i en tractament de la malaltia?

Analitzarem la situació provocada per la covid-19. En quin punt es troba actualment? La vacuna és la solució? Quin futur se’n preveu? Respondrem aquestes preguntes i moltes d’altres!  A més, podràs interaccionar amb els experts i resoldre tots els teus dubtes.

Hi intervindran: 

  • Antoni Trilla, metge, cap del Servei d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona i degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona.
  • Sergio Gómez, professor de la URV, expert en modelització de la propagació de la covid-19. Forma part del grup de recerca Alephsys, dirigit pel Dr. Àlex Arenas.
  • Laia Orellana, Alumni URV i infermera de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Treballa diàriament amb malalts de covid-19.

La sessió es farà en català i en format virtual a través de Microsoft Teams. Accedeix a la sessió amb aquest enllaç el dia i l'hora indicats.

Categoria i paraules clau
Salut
Compartir