25 abril 2024
Jornades
StartSud Weekend segona edició
Data i hora
Divendres, 9 d'abril, 2021 - 09.00 h
Lloc
Campus Terres de l'Ebre. Espai exterior (Avinguda de Remolins, 13-15, Tortosa) Mostrar mapa [+]
Descripció

Un Startup Weekend és un esdeveniment adreçat a persones emprenedores que té per objecte posar en comú idees i crear sinèrgies que ajuden a materialitzar projectes d'emprenedoria dins l'àmbit digital. Aquesta nova edició -la primera es va ur a terme a Altafulla el mes de setembre- tindrà lloc al campus Terres de l'Ebre i va adreçada fonamentalment als Alumni URV, és a dir, persones amb talent, formades a la nostra universitat i que tinguin ganes d'engegar un negoci.

Seran tres jornades de treball que començaran divendres i finalitzaran diumenge amb una presentació pública d'entre cinc i sis projectes. Es fa una selecció prèvia a partir de les inscripcions a l'esdeveniment, que es tanquen el dijous 1 d'abril.

La jornada de divendres serà en línia i servirà per crear els equips. Les altres dues es desenvoluparan de forma presencial als espais exteriors del campus Terres de l'Ebre de la URV. Més informació i programa en aquest enllaç.

Organitzador
StartSud amb el suport del campus Terres de l'Ebre de la URV, Alumni URV, la Cambra de Comerç de Tortosa, l'Ajuntament de Tortosa i Pimec Joves, entre altres
Categoria i paraules clau
, Economia i empresa, Emprenedoria, marquèting digital, Start Sud, Startup Weekend, Terres de l'Ebre
Compartir