El Centre d’Estudis Hispànics de la URV i l'Associació d'Estudiants i Investigadors Xinesos de Tarragona volen celebrar la festa de l'Any Nou Xinès, enguany dedicat al bou, amb tota la comunitat universitària de la URV.
Per tal d’apropar els costums i la cultura xineses a la URV en un context com l’actual dominat per la pandèmia, s’ha preparat un programa per primera vegada en línia.
11:00 Inauguració
- Dr. Antoni Nomdedeu Rull, Director del Centre d’Estudis Hispànics de la URV
- Dra. Sandra Iglesia Martín, Coordinadora acadèmica del Centre d’Estudis Hispànics de la URV
- Projecció d’un vídeo sobre l’Any Nou Xinès
- Conferència sobre l’ensenyament d’espanyol a la província xinesa de Yunnan a càrrec de la Sra. Mingyan Gui, professora titular de la Universitat Normal de Yunnan (Xina)
12:00: Conferència: Els costums de l'Any Nou Xinès
A càrrec dels estudiants del Programa formatiu per a estudiants xinesos a la URV
15:00: Conferència: La vida universitària a la Xina
A càrrec de LI, Chunyu (Evelina) y CHEN, Jiaqi (Lluvia), estudiants del Programa formatiu per a estudiants xinesos a la URV
16:00: Visita en directe per conèixer els productes alimentaris xinesos
A càrrec de DONG, Yanjun (Sol), YANG, Huan (Lidia), GAO, Yuqun (Gloria), YANG, Zeyu (Carla), estudiants del Programa formatiu per a estudiants xinesos a la URV
17:00: Taller virtual per elaborar els tradicionals raviolis xinesos
A càrrec de AN, Yan (Martín), CHEN, Jiaqi (Lluvia), XING, Dong (Paco), HUANG, Xinyue (Alba), ZHAO, Junhao (Diego) , estudiants del Programa formatiu per a estudiants xinesos a la URV
Per tal de poder realitzar des de casa aquest darrer taller, s'indica la llista de materials útils per si es vol tenir-los a disposició a l'inici del taller:
- Una bossa de massa de raviolis (es compra al supermercat xinès). S'ha de descongelar durant 3 hores abans de cuinar.
- Un ram de cebes tendres (es compra al supermercat xinès). S'ha de rentar abans de cuinar.
- Carn de porc picada 500gr.
- Un ou.
- Farina fina de blat de moro.
- Una bossa de gingebre.
- Un cap d'all.
- Pebre negre.
- Salsa de soja.
Els interessats podran accedir a les activitats a través de la sala de Zoom següent: https://zoom.us/j/91709297330?pwd=dXA5MFR5Wm5JL2gzcmM3U0kvR0Nwdz09
- Número de reunió: 917 0929 7330
- Contrasenya: 8888