29 març 2024
Workshop
Novena trabada d'estudiants predoctorals sobre Economía Industrial i Pública
Data i hora
Dijous, 4 de febrer, 2021 - 09.00 h
Lloc
Online - Facultad de Economía y Empresa URV Mostrar mapa [+]
Descripció

Els pròxims dies 4 i 5 de febrer es durà a terme de forma virtual la novena edició del Workshop organitzat pel Departament d’Economia de la Universitat Rovira i Virgili i orientat específicament a investigadors en formació i especialitzats en l’àmbit de l’economia industrial i/o la pública. 

El 9th PhD-Student Workshop on Industrial and Public Economics té l’objectiu de reunir, promocionar la interacció i intercanviar experiències, idees de recerca o propers projectes entre els estudiants de doctorats d’àmbits econòmics amb actuals doctors i investigadors especialitzats en aquest camp. Degut a la situació actual, l’edició d’enguany es realitzarà, de forma excepcional, íntegrament per la plataforma virtual Microsoft Teams.

Per més informació, es pot consultar sobre el Workshop a l’apartat d’activitats a la web oficial del Centre de Recerca en Economia i Sostenibilitat de la URV: https://www.urv.cat/creip/es_activitats/212/9th-phd-student-workshop-on-industrial-and-public-economics-wipe-4-5-february-2021

 

Categoria i paraules clau
Economia i empresa
Compartir