28 July 2021
Fair
Nit Europea de la Recerca
Date and time
Friday, November 27, 2020 - 09:00 h
Place
Tarragona, Espanya Show map [+]
Description

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en 350 ciutats de 30 països d'Europa de forma simultània. Per tercer any consecutiu s'organitza a les comarques de Tarragona, enguany amb el lema "Recerca pel canvi". Pretén apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i amena.

 

Aquest any i degut a la pandèmia s'han programat 30 vídeo tallers que estan disponibles al web de la Nit de la Recerca, que permeten al públic de totes les edats descobrir conceptes sobre diferents disciplines científiques i en alguns dels casos es poden fer a casa. S'ha dissenyat una Plaça Corsini Virtual que permetrà passejar-se per les diferents carpes i anar accedint a cada vídeo taller amb un clic. Els vídeos s'activaran a les 11 h i quedaran disponibles al web. 

 

El mateix 27 a les 18h es farà a la Llotja de Reus una sessió de vuit micro xerrades divulgatives per a públic adult. L'acte es podrà seguir en streamming a través d'aquest enllaç i el públic podrà formular preguntes als ponents.

 

D'altra banda, el matí del dissabte 28 de s'organitza una ruta científica Martí i Franquès que recorrerà els carrers de la Part Alta de Tarragona per donar a conèixer la figura d'aquest científic. 

 

La Nit Europea de la Recerca la coordina la URV i l'organitza juntament amb els instituts de recerca del territori: IISPV, ICIQ, ICAC, i IPHES. Podeu consultar totes les activitats de la Nit de la Recerca aquí.

Organizer
Unitat de Cultura Científica i Innovació-ComCiència
Category and keywords
Reserch, Divulgació Científica
Share