28 July 2021
Journey
Despoblament territorial. Realitats i possibilitats de mitigació
Date and time
Wednesday, November 18, 2020 - 12:00 h
Place
Activitat virtual. Campus Terres de l'Ebre de la URV Show map [+]
Description

Les Terres de l'Ebre han experimentat els últims anys un procés de despoblament territorial. Esbrinar-ne les causes i buscar possibles solucions és el que planteja la XXIII Trobada d'Economia de les Terres de l'Ebre que en aquesta ocasió tindrà lloc de forma virtual i dins el cicle de jornades "Empresa i Innovació" que organitza el campus Terres de l'Ebre i les càtedres d'empresa sota l'aixopluc de la Plataforma Innova EbreBiosfera.

La jornada s'estructurarà al voltant de dos ponències i una taula rodona. Així, la primera ponència porta per títol La demografia del despoblament a Catalunya: inèrcies del passat i perspectives de futur, a càrrec d'Albert Esteve, director del Centre d'Estudis Demogràfics; i la segona, Entorn al despoblament rural i les seves alternat, a càrrec d'Ignasi Aldomà, professor de la Universitat de Lleida i coordinador del Màster en Gestió d'Àrees de Muntanya. 

A la taula rodona, moderada pel sotsdirector del Campus Terres de l'Ebre, Xavier Farré, hi intervindran Begoña Garcia, del Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques; Manel Vinyals, de Controlpack Systems; i Manuel Zarza, de la cooperativa de serveis educatius Learn it! Education Trainers.

L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia a cte@urv.cat. 

Més informació sobre la jornada en aquest enllaç.

Organizer
Campus Terres de l'Ebre de la URV i Càtedra d'Economia Local i Regional, amb la col·laboració de la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses i la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial
Category and keywords
, Business & Economy, Society & Culture, URV Chairs, Despoblament territorial, Terres de l'Ebre
Share