6 August 2021
Workshop
Taller virtual “Repte Experimenta”
Date and time
Friday, November 20, 2020 - 19:00 h
Place
Online (Campus Sescelades) Show map [+]
Description

Preparats per fer bona ciència? Serieu capaços de moure un paper amb un globus sense tocar-lo? O inflar un globus o apagar unes espelmes sense bufar? I quantes gotes d'aigua creieu que us caben en una moneda de 20 cèntims abans no vessi?

L'equip del Repte Experimenta us desafia a descobrir fenòmens científics experimentant amb una reacció àcid-base, l'electricitat estàtica o la tensió superficial. Però abans, mans ben netes... Per què? Ho descobrireu amb un experiment ben senzill.

El taller del Repte Experimenta és a càrrec d’Eva Pocurull, investigadora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV, i la Bàrbara Vastenavond, del Departament d'Enginyeria Química de la URV, membres del programa Repte Experimenta. Forma part de la programació de la Setmana de la Ciència a la URV i se celebra a Europa del 14 al 29 de novembre amb activitats per a tots els públics. 

És necessari inscriure-s'hi prèviament enviant un correu a campusextens@urv.cat. Un cop inscrits es facilitarà l'enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments (productes bàsics que tothom acostuma a tenir a casa). Entre experiment i experiment hi ha la possibilitat què la gent pregunti a través del xat.

Organizer
Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili
Category and keywords
Science & Technology
Share