26 abril 2024
Jornades
Viu a l'Ebre, treballa al món
Data i hora
Dimecres, 11 de novembre, 2020 - 12.00 h
Lloc
Campus Terres de l'Ebre de la URV (activitat virtual a través de Microsoft Teams) Mostrar mapa [+]
Descripció

Actualment, les noves tecnologies permeten treballar a distància des de pràcticament qualsevol lloc. Aquest és el tema damunt del qual pivota aquesta jornada que pretèn compartir experiències i posar damunt la taula propostes que serveixin per frenar el despoblament que pateixen moltes zones de les Terres de l'Ebre i demostrar que és possible viure al territori sense renunciar a res.

La ponència central Inspirnant el món rural anirà a càrrec de Bosco Soler, impulsor del coworking online sinoficina.com. Tot seguit hi haurà una taula rodona en la qual hi intervindran Anna Zaera, periodista del portal web de cultura Surtdecasa; Nando Fontanet i David Kauffman de Màrqueting Digital; i Adrià Cidre, programador en Remot. 

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

Es tracta d'una activitat que forma part del cicle de jornades Innovació i Empresa impulsades per la plataforma Innova EbreBiosfera.

Organitzador
Campus Terres de l'Ebre de la URV i URV Emprèn, amb la col·laboració de la Càtedra d'Economia Local i Regional, la Càtedra per al Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses, la Cambra de Comerç i l'Ajuntament de Tortosa.
Categoria i paraules clau
Càtedres URV, Economia i empresa, Emprenedoria, Societat i cultura , Bosco Soler, coworking, Despoblament, Terres de l'Ebre
Compartir