25 abril 2024
Presentació
La campanya excepcional
Data i hora
Dijous, 5 de novembre, 2020 - 18.00 h
Lloc
Fàbrica Lehmann (Carrer del Consell de Cent, 159, Barcelona) Mostrar mapa [+]
Descripció

El llibre La campanya excepcional. Comunicació política i comportament electoral a les eleccions catalanes del 2017 es presenta amb la intervenció dels seus coeditors, Carlota Moragas-Fenández, professora de la URV, i Reinald Besalú. 

L'acte comptarà amb una conversa entre Jordina Arnau, periodista especialitzada en comunicació política del programa Planta Baixa de TV3, i Xavier Peytibi, consultor i expert en comunicació política: "Del 21D al 14F: una nova campanya excepcional?", sobre l'escenari i les incerteses sobre les quals es preparen les properes eleccions.

A més de Moragas, entre els autors del llibre també hi ha els professors del Departament d'Estudis de Comunicació de la URV, Arantxa Capdevila, que en coautoria amb Carlota Moragas-Fenández, ha escrit el capítol "Argumentació i metàfora en els espots electorals", i Josep Maria Grau, coautor del capítol "La polarització de la política catalana en un temps turbulent. Anàlisi del 21-D a Twitter" amb els professors Frederic Guerrero-Solè, Guillem Suau-Gomila i Lluís Mas-Manchón.

L'acte es retransmet per streaming al canal de YouTube d'Ideograma.

Categoria i paraules clau
Societat i cultura
Compartir