28 July 2021
Journey
Jornada final del projecte Uni4Freedom
Date and time
Monday, September 14, 2020 - 09:00 h
Place
Online (Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia URV, Carrer de Valls, Tarragona) Show map [+]
Description

La Jornada final del projecte Uni4Freedom, violència per raó d'orientació sexual, identitat o expressió de gènere a les universitats catalanes té lloc en format virtual amb la participació de representants de les diferents institucions polítiques, representants dels organismes d'igualtat de les universitats, alumnat del col·lectiu LGBTIQ+ i professorat que ha participat a la recerca, així com representants de les dues entitats finançadores del projecte, tal com podeu observar en el programa que adjuntem.

Des de 2018 un equip format per investigadors i investigadores de 6 universitats catalanes, liderat per Oriol Ríos, investigador de la Universitat Rovira i Virgili, ha treballat per analitzar quina és la situació de violència cap al col·lectiu LGBTIQ+ a les universitats així com quines son les actuacions que s'estan duent a terme a nivell internacional per transformar aquesta situació.

En la jornada de cloenda del projecte es presentaran els resultats. Cal inscriure's prèviament a través d'aquest formulari

Category and keywords
Society & Culture
Share