28 July 2021
Presentation
Camins trescats, trenta poemes imprescindibles de Desideri Lombarte
Date and time
Wednesday, July 22, 2020 - 19:00 h
Place
Aula Magna del campus Terres de l'Ebre (Avinguda de Remolins, 13-15, Tortosa) Show map [+]
Description

Publicacions URV dins la col·lecció Campus Terres de l'Ebre acaba de treure a la llum Camins trescats. Trenta poemes imprescindibles de Desideri Lombarte, un llibre a cura d'Emigdi Subirats i Jordi Duran, que es va gestar per commemorar el trentè aniversari de la mort del poeta de Pena-Roja de Tastavins i que té l'objectiu de divulgar la seua obra lírica.

La presentació del llibre, que ha estat una iniciativa del Campus Extens de la URV a Tortosa i ha estat coordinat per Núria Gil, anirà a càrrec del director del campus Terres de l'Ebre de la URV, Jordi Sardà; i la presidenta d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre, Dolors Róo. 

Als assistents a l'acte se'ls lliurarà un exemplar del llibre i se seguiran totes les mesures sanitàries que recomana l'actual situació de pandèmia global.

Desideri Lombarte (Pena-Roja de Tastavins, 1937- Barcelona, 1989) és un dels escriptors contemporanis més importants de la literatura en catlà a l'Aragó. Destaca com a poeta però també va escriure teatre i novel·la, a més de dur a terme tasques de recerca històrica i antropològica. 

Per garantir les mesures de seguretat relacionades amb la COVID-19 és important que confirmin l'assistència i es prega puntualitat. Hi ha de temps fins les 13:00 hores del mateix 22 de juliol i és pot fer per correu electrònic suportantena.tortosa@urv.cat o per telèfon al 977 464 000. 

Organizer
Campus Extens de la URV a Tortosa amb la col·laboració d'Òmnium Cultural Terres de l'Ebre, l'Ajuntament de Tortosa i la Diputació de Tarragona
Category and keywords
Extended campus, Society & Culture, Desideri Lombarte, literatura, poesía, Publicacions URV, Terres de l'Ebre
Share